<meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/32107331?origin\x3dhttp://lusciouschocolate.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Friday, January 05, 2007


Friday (5 jan 2007)

Personality test for my 3 darlingzzz!!!

Rab Darling..

1) What is the important side dishes dat she can't live without?
Ans: Vegetable... mostly r green leafy.. hehe n meat.. like rendang daging.. its been ages since we last ate dat at north canteen rite..

2) What is her favourite colour?
Ans: Mesti lah RED... a sexy colour or more associated with love i guess...haha.

3) Her favourite passion?
Ans: Dance... dats y she is in stage arts.. ade bakat gerl..

4) What is one thing dat she can't do?
Ans: coordinate both her head n shoulder at the same time...hehe me n kia can do it seh.. dun b jealous hor..

5) What is she afraid of?
Ans: Cockroach n when guys tell her dat they like her...

6) What does she alwaez forgot when she is in a rush?
Ans: her getah rambut...

7) How did she start of the new year in sch?
Ans: By taking a taxi... hehe

8) What level does she live at her housing estate?
Ans: 15... cuz wen dere once for her hari raya openhse.. hehe

9)What is d one thing dat u shud neva do?
Ans: Dun eva talk to her wen she is msging... cuz she wun even hear wateva we r talking.. buat penat je mulut berbuih...hehe. Diz confirm dat she can't multitask...

10) What is d song dat menyentuh her jiwa?
Ans: last time it was BILA CINTA DI DUSTA... now lagu HEART... d next song is NEVER BE REPLACED...

11) What is her favourite pickup line?
Ans: Shut up lah... n okae fine

Scenario:
Cast:Nas n Rab
Audience:Kia
Setting: Mrt going towards jurong

Rab: Shut up lah nas
Nas: Im shutting up now lah
Rab: Okae fine..
Nas: kena saman aper?
Rab: kena saman salah berbual... ( laughing damn hard)
Den rab will sae shut up again n d cycle will repeat... hehe..
Kia just contribute by laughing...

Khair Darling

1) What is his favourite food in campus?
Ans: Mcspicy from macdonalds...

2) What is his favourite song now?
Ans: Dearest from Ayumi Hamasaki

3) Where does he buy his latest bag?
Ans: 77th street.. branded kan... harga oonli we 3 darlings noe... steel rmbr wad shiel last said at ECP... eee bag buruk mcm gnie mahal???... alah she's just kidding..

4) What's his favourite pastime?
Ans: sleeping...

5) Which level does he live at?
Ans: Level 1 lah... hehe. So good hari2 lei naek tangga... helps to strengthen his calf muscle... pdhal brape step jer..

6) What is he afraid to use now?
Ans: Mosquito coil... tkt nanti bag baru bau mosquito coil..

7) What is a no-no for him?
Ans: Chilli like sambal blacan... he can eat garlic sauce with fries but neva with mcspicy...

8) What can he do?
Ans: Flexes his arm... like professional dancers like dat... in the process of perfecting his chairne.. not sure how to spell.. must go n ask rab arh..

9) What will he do wen he is talking to sumone on the fone?
Ans: he will walk in circle with his fone without realising lah...

10) What's his reaction towards lame thingy?
Ans: stuck up look with his eyebrow raised...

11) What is d one thing dat he seldom do in the morning?
Ans: Eat breakfast

Shiel Darling...

1) What meal will she eat if she feel less hungry?
Ans: Nugget meal

2) What's her fav colour?
Ans: Purple... same like me...

3) What is d one thing she will do wen she's sick?
Ans: Shiel ngan makan bubur...

Shiel: Macam ade benda mising ehk...
shiel walk to dapur in a mak mak nyer style
Shiel: tupon dier... (hai sambal blacan)2 tanpa kau me tk lei idop seh.. maklum lah me nie kan hantu sambal blacan... mcm tk sah g2 kan..

4) What is her fav pastime?
Ans: do her puzzle book sambil lying down with her chest on the ground... n kaki ternaek dangling in the air...

5) What's her nature?
Ans: Motherly nature n easily cair wen she saw a romantic scenery...aww!

6) What's her hp routine like?
Ans: 85% of the time her hp is silent... 15% it is ringing

7) What is d shocking qn her mom recently asked her?
Ans: Shiel tkde boifren ke?...hehe

8) What is d one memorable place dat she misses?
Ans: the playground with the swing at simei...

9) What was shiel afraid of?
Ans: When rab dangle her hp at 15th storey high...

10) What is the most important thing to her?
Ans: Breakfast is important n its start off ur dae with energy...hehe. Its rare 2 c her skip breakfast cuz her mom alwaez sediakn for her...

11) What is d one good thing abt shiel?
Ans: She is neva choosy wen it cums to food n its not easy for her to fall in love

I hope wateva ive wrote is correct lah... diz is wat i noe abt d 3 of my darlings... eventho we knew each other for a short time... our memories r longer lived... hehe.. just quoting wateva rab has eva old us... hehe,,, Lurve u all darlingzzz! Mae we b bestest frenz 4eva!!!

8:29 PM

Welcome!


Love that is true never grows old.

It's Me


Nasreen aka nas
Nanyang Polytechnic
Year 3 graduating in 11 mths time
Student but gonna be staff nurse soon
Im in lurve with sumone who managed to find the key to my heart
Loves hanging out with frens,sociable,open minded and shopping.
Appreciate evry one dat appear in my life before..

Links


[Rabiah]
[May]
[Heyr]
[Xueling]
[Memii]
[Xiaojun]
[Shiela]
[Premmy]
[Fiona]
[Norin]
[Juliana]
[MingLi]
[Kiki-in law]
[Nichakitty]
[Ika]



Beautiful Message






Memoirs


August 2006
October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
April 2007
May 2007
July 2007
August 2007
September 2007
October 2007
November 2007
December 2007
January 2008
February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
September 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
October 2009
November 2009
December 2009

Credits


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com